Hoofdweg 36
9307 PB Steenbergen
06 222 48 886
info@barelssnijheesters.nl

Rouwwerk

Op een passende manier afscheid nemen.

Ook voor een rouwstuk bent u bij ons aan het juiste adres. Een rouwbloemwerk biedt nabestaanden, familie, vrienden en kennissen een manier om hun afscheidsgroet aan een dierbare overledene op betekenisvolle wijze vorm te geven. Met bloemwerk dat qua stijl, vorm, kleuren en materialen aansluit bij het karakter van de overledene kunnen zij deze dierbare persoon op een liefdevolle en persoonlijke manier vaarwel zeggen.

Het assortiment rouwbloemwerk is zeer breed en divers. Het variëerd van klassieke tot moderne arrangementen, van rouwharten tot rouwkransen, van compacte biedermeiers tot royale kistbedekkingen. Elk van deze bijzondere rouwbloemwerken kunnen wij voor u maken.

Bijzondere wensen?
Een mooi afscheidsgebaar is om een tastbare persoonlijke herinnering aan de overledene in het rouwarrangement te verwerken. Ook hierin denken wij graag met u mee, zodat de bloemen en het persoonlijke voorwerp samen een mooi geheel vormen.

Veel tijd in deze emotionele periode krijgt u niet om keuzes te maken. Daarom maken wij die tijd wél voor u. In een persoonlijk gesprek, bij u of bij ons thuis kunt u aangeven wat u wilt. In samenspraak met u maken wij een passend rouwwerk.  Diverse foto’s van bloemstukken hebben wij beschikbaar die u wellicht zullen helpen om een juiste keuze te maken. Tevens is het mogelijk om het bloemstuk door ons te laten bezorgen.

Hoofdweg 36
9307 PB Steenbergen
06 222 48 886
info@barelssnijheesters.nl
© 2019 Barels.
Vormgeving: Tieme Dekker Grafische vormgeving